Uploaded image for project: 'Moodle'
  1. Moodle
  2. MDL-67424

Errors showing for Forums in Complete Report for students

    XMLWordPrintable

    Details

    • Sprint:
      International 3.9 - Sprint 3, International 3.9 - Sprint 4

      Description

      I am quite sure that this is a Moodle 3.8 problem.

      I have debugging turned on.  When I pick a student and then pick "Complete Report" there are some "Notices" showing for every forum.  This happens for forums where students have made posts, and for forums where students have not made posts.

      I do not recall these errors in Moodle 3.7, because I use the Complete Report a lot.

      I am attaching a screenshot showing the Notices.

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            rezaie9 Shamim Rezaie
            Reporter:
            rjerz Rick Jerz
            Peer reviewer:
            Simey Lameze
            Integrator:
            Adrian Greeve
            Tester:
            CiBoT
            Participants:
            Component watchers:
            Andrew Nicols, Jun Pataleta, Michael Hawkins, Shamim Rezaie, Simey Lameze, Adrian Greeve, Jake Dallimore, Mathew May, Mihail Geshoski, Peter Dias
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            5 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:
              Fix Release Date:
              9/Mar/20

                Time Tracking

                Estimated:
                Original Estimate - 0 minutes
                0m
                Remaining:
                Remaining Estimate - 0 minutes
                0m
                Logged:
                Time Spent - 3 hours, 21 minutes
                3h 21m