Uploaded image for project: 'Moodle'
  1. Moodle
  2. MDL-68722

Atto Equation Editor Symbols missing

    XMLWordPrintable

Details

    Description

      When I create a question type=essay for a quiz I have the full equation editor in my atto toolbar with all symbols and everything:

      If I then start the quiz and want to answer with an equation, the same symbols are missing. The source codes shows that the elements, which represent the symbols, are there:

      Is there any way to make them visible?

      Attachments

        Issue Links

          Activity

            People

              matt.clarkson Matt Clarkson
              500gLychee Martin Österreicher
              Tim Hunt Tim Hunt
              Andrew Lyons Andrew Lyons
              Janelle Barcega Janelle Barcega
              David Woloszyn, Huong Nguyen, Jake Dallimore, Michael Hawkins, Stevani Andolo, Safat Shahin, Tim Hunt, Amaia Anabitarte, Bas Brands, Carlos Escobedo, Ferran Recio, Ilya Tregubov, Kevin Percy, Laurent David, Mathew May, Mihail Geshoski, Raquel Ortega, Sabina Abellan, Sander Bangma, Sara Arjona (@sarjona), Shamim Rezaie
              Votes:
              50 Vote for this issue
              Watchers:
              32 Start watching this issue

              Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved:
                9/Nov/20

                Time Tracking

                  Estimated:
                  Original Estimate - 0 minutes
                  0m
                  Remaining:
                  Remaining Estimate - 0 minutes
                  0m
                  Logged:
                  Time Spent - 32 minutes
                  32m