Uploaded image for project: 'Moodle'
  1. Moodle
  2. MDL-71123

Error in forum when escape some characters, in "Inline editing"

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Open
    • Priority: Minor
    • Resolution: Unresolved
    • Affects Version/s: 3.8.8, 3.10.2
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Forum
    • Labels:
      None
    • Affected Branches:
      MOODLE_310_STABLE, MOODLE_38_STABLE

      Description

      1 - When replying to a message, in which the title contains the character "\", it returns a JSON error:

          In Chrome : Unexpected number in JSON at position 41

          In Firefox : JSON.parse: bad escaped character at line 1 column 42 of the JSON data

      2 - When you write a message that contains the character "<" without leaving a space with the next character, and you switch to the advanced editor, everything written after that character is lost.
       
       

        Attachments

        1. forum_1.png
          forum_1.png
          48 kB
        2. forum_2.png
          forum_2.png
          37 kB
        3. forum_3.png
          forum_3.png
          45 kB

          Activity

            People

            Assignee:
            Unassigned Unassigned
            Reporter:
            jaume77 Jaume Rocarias
            Participants:
            Component watchers:
            Andrew Nicols, Dongsheng Cai, Huong Nguyen, Jun Pataleta, Michael Hawkins, Shamim Rezaie, Simey Lameze
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            1 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated: