Uploaded image for project: 'Moodle'
  1. Moodle
  2. MDL-71284

Assignment name in grading page is double escaped

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Minor
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 3.9.6, 3.10.3
    • Fix Version/s: 3.10.5, 3.11.1
    • Component/s: Assignment
    • Labels:
    • Testing Instructions:
      Hide
      1. Create a course named Course 1 & ' " ¢ £ © € ¥ ® < >.
      2. In that course, create an assignment named Assignment & ' " ¢ £ © € ¥ ® < >.
      3. Enrol a student to that course.
      4. Go to the grading interface of the assignment.
      5. Verify in the top left corner the title of the course name (when you hover over it) does show the correct course name, and the characters are not double escaped.
      6. Verify in the top left corner the displayed assignment name as well as the title of the assignment name (when you hover over it) do show the correct assignment name, and the characters are not double escaped.

      Show
      Create a course named Course 1 & ' " ¢ £ © € ¥ ® < >. In that course, create an assignment named Assignment & ' " ¢ £ © € ¥ ® < >. Enrol a student to that course. Go to the grading interface of the assignment. Verify in the top left corner the title of the course name (when you hover over it) does show the correct course name, and the characters are not double escaped. Verify in the top left corner the displayed assignment name as well as the title of the assignment name (when you hover over it) do show the correct assignment name, and the characters are not double escaped.
    • Affected Branches:
      MOODLE_310_STABLE, MOODLE_39_STABLE
    • Fixed Branches:
      MOODLE_310_STABLE, MOODLE_311_STABLE
    • Pull 3.10 Branch:
      MDL-71284-310
    • Pull 3.11 Branch:
      MDL-71284-311
    • Pull Master Branch:
      MDL-71284-master

      Description

      See MDL-54661 for a full description. I was able to observe this issue in the Moodle Demo School which to my knowledge is running v3.10 whereas the issue was supposed to be fixed in v3.1.1.

        Attachments

        1. MDL-71284.jpg
          MDL-71284.jpg
          20 kB
        2. MDL-71284-after.png
          MDL-71284-after.png
          62 kB
        3. MDL-71284-before.png
          MDL-71284-before.png
          58 kB

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              lucaboesch Luca Bösch
              Reporter:
              septatrix septatrix
              Peer reviewer:
              Sujith Haridasan Sujith Haridasan
              Integrator:
              Adrian Greeve Adrian Greeve
              Tester:
              Anna Carissa Sadia Anna Carissa Sadia
              Participants:
              Component watchers:
              Adrian Greeve, Jake Dallimore, Mathew May, Mihail Geshoski, Peter Dias, Sujith Haridasan
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              6 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved:
                Fix Release Date:
                12/Jul/21

                  Time Tracking

                  Estimated:
                  Original Estimate - Not Specified
                  Not Specified
                  Remaining:
                  Remaining Estimate - 0 minutes
                  0m
                  Logged:
                  Time Spent - 2 hours, 35 minutes
                  2h 35m