Uploaded image for project: 'Moodle'
  1. Moodle
  2. MDL-7234

Smilies don't load in HTML editor

    XMLWordPrintable

Details

    • Bug
    • Status: Closed
    • Minor
    • Resolution: Fixed
    • 1.6.3, 1.7
    • 1.6.4, 1.7.1, 1.8
    • HTML Editor (TinyMCE)
    • None
    • Red Hat ES 2.1, MySQL 4.3.10, PHP 4.3.10
    • MySQL
    • MOODLE_16_STABLE, MOODLE_17_STABLE
    • MOODLE_16_STABLE, MOODLE_17_STABLE, MOODLE_18_STABLE

    Description

      Smiley/emoticon page does not load when the smiley face in the HTML editor toolbar is clicked. The previous version of Moodle we had (1.6.1) did not experience this issue. Once we upgraded to 1.6.3, the problem started. When I click on the smiley face in either Firefox or IE, I get a page not found error. If I put the direct location of the dlg_ins_smile.php file directly into the browser, I get a page not found error. However, the file is there, does exist, and all permissions are set correctly for the web server to access. Other files in that directory load fine when put into the browser address bar (e.g., dlg_ins_char.php). For test purposes, I installed a copy of 1.7 beta in parallel, under the same parent directory, with the same permissions, and I do not experience this issue. That installation's dlg_ins_smile.php page loads up correctly when I click on the smiley face in the HTML editor. Something must have changed between 1.6.1 and 1.6.3 that affects this behavior.

      Attachments

        Issue Links

          Activity

            People

              skodak Petr Skoda
              bschmidt Brian Schmidt
              Ken Wilson Ken Wilson
              Andrew Lyons, Huong Nguyen, Jun Pataleta, Michael Hawkins, Shamim Rezaie, Simey Lameze
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

              Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved:
                17/Jan/07