Uploaded image for project: 'Moodle'
  1. Moodle
  2. MDL-8560

Chameleon not loading pix list on start page

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Critical
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 1.8
    • Fix Version/s: 1.8, 1.9
    • Component/s: Themes
    • Labels:
      None
    • Affected Branches:
      MOODLE_18_STABLE
    • Fixed Branches:
      MOODLE_18_STABLE, MOODLE_19_STABLE

      Description

      Chameleon is not loading the pix list on the start page. On the course pages it works.

      In FireBug I see
      _ on the course pages:
      GET http://moodle18.userver.lan/theme/chameleon/ui/css.php?id=2&path=root&nc=1171800918840 (1145ms) chameleon_js.php (line 1288)

      _ on the start page I see the error:
      GET http://moodle18.userver.lan/theme/chameleon/ui/css.php&path=root&nc=1171801787317404 (24ms) chameleon_js.php (line 1288)

      and in the response:
      <h1>Not Found</h1>
      <p>The requested URL /theme/chameleon/ui/css.php&path=root&nc=1171801787317 was not found on this server.</p>

      And when loading the start page I get the error:
      GET http://moodle18.userver.lan/theme/chameleon/ui/css.php&nc=1171801714975404 (34ms) chameleon_js.php (line 250)

      It looks as if the parameters for the start page need to be handled different.

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              skodak Petr Skoda
              Reporter:
              urshunkler Urs Hunkler
              Tester:
              Nobody
              Participants:
              Component watchers:
              Bas Brands
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:
                Fix Release Date:
                31/Mar/07