Uploaded image for project: 'Moodle'
  1. Moodle
  2. MDL-8615

question image is not default correctly in edit_question_form and question_type

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Minor
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 1.8
    • Fix Version/s: 1.8, 1.9
    • Component/s: Questions
    • Labels:
      None
    • Affected Branches:
      MOODLE_18_STABLE
    • Fixed Branches:
      MOODLE_18_STABLE, MOODLE_19_STABLE

      Description

      The new edit_question_form.php does not set correctly the 'image' select . It is default selected to any image present in the course data.
      Modifications are needed in edit_question_form.php and the type/question_type.
      I have a working solution but need to do some further testing.
      I will submit the necessary corrections later today

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              lazyfish Yu Zhang
              Reporter:
              ppichet Pierre Pichet
              Tester:
              Nobody
              Participants:
              Component watchers:
              Tim Hunt, Andrew Nicols, Dongsheng Cai, Huong Nguyen, Jun Pataleta, Michael Hawkins, Shamim Rezaie, Simey Lameze
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              2 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved:
                Fix Release Date:
                31/Mar/07