Uploaded image for project: 'Moodle'
  1. Moodle
  2. MDL-9241

New Resouce ""Link to a webpage or file" not performing as expected.

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Major
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 1.8
    • Fix Version/s: 1.8.1
    • Component/s: Course
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Tried it on Linux and Mac OSX (MAMP)

      Description

      As was noted in http://moodle.org/mod/forum/discuss.php?d=68539 by a couple of other folks, when creating a new resource type: "Link to a webpage or file" and selecting "Keep navigation visible on the same page", the page does not show up as expected in Moodle 1.8.

      A [[clicktoopen]] reference appears in Firefox; a "Click to activate and use this control" appears in Internet Explorer 7.

      In addition, the words "Advanced Element" appear after each variable name.

        Attachments

        1. screenshot-1.jpg
          screenshot-1.jpg
          28 kB
        2. screenshot-2.jpg
          screenshot-2.jpg
          16 kB
        3. screenshot-3.jpg
          screenshot-3.jpg
          73 kB

          Issue Links

            Activity

              People

              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                3 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:
                  Fix Release Date:
                  11/Jun/07