Uploaded image for project: 'Moodle'
  1. Moodle
  2. MDL-9590

Upgraded teacher forum discussions are not displayed

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Major
    • Resolution: Won't Fix
    • Affects Version/s: 1.8
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Forum
    • Labels:
      None
    • Database:
      MySQL
    • Affected Branches:
      MOODLE_18_STABLE

      Description

      Steps to re-create:

      1. Create some teacher forum discussions in a 1.6 site
      2. Upgrade site to 1.8
      3. View teacher forum (in course section 0)

      When logged in as an admin, following a discussion link results in a page with a header and footer but no discussion.

      (Bug observed in Using Moodle teacher forum http://moodle.org/mod/forum/view.php?f=21 but not in Features demo teacher forum http://moodle.org/mod/forum/view.php?f=416)

      Please see also http://moodle.org/mod/forum/discuss.php?d=70060

        Gliffy Diagrams

          Attachments

            Activity

            Hide
            kauz Daniel Meyrath added a comment -

            I just received the same results after upgrading from 1.6.5 to 1.7.2

            Empty discussion pages in the teacher forum

            Show
            kauz Daniel Meyrath added a comment - I just received the same results after upgrading from 1.6.5 to 1.7.2 Empty discussion pages in the teacher forum
            Hide
            dougiamas Martin Dougiamas added a comment -

            Fixed in 1.8.1 and 1.9

            Show
            dougiamas Martin Dougiamas added a comment - Fixed in 1.8.1 and 1.9
            Hide
            tsala Helen Foster added a comment -

            Closing, as teacher forum discussions are now displayed.

            Thanks Martin

            Show
            tsala Helen Foster added a comment - Closing, as teacher forum discussions are now displayed. Thanks Martin
            Hide
            samulik Samuli Karevaara added a comment -

            We upgraded to 1.8.2 earlier (from 1.6.5), and noticed this bug. Today I upgraded to 1.8.2+ and we still have this. There is the Teachers Forum, and now admins can access it, but teachers get "You do not have the permission to view discussions in this forum" when going in there. Is this by design? Should admins move the discussions elsewhere and then remove this old Teachers forum?

            Show
            samulik Samuli Karevaara added a comment - We upgraded to 1.8.2 earlier (from 1.6.5), and noticed this bug. Today I upgraded to 1.8.2+ and we still have this. There is the Teachers Forum, and now admins can access it, but teachers get "You do not have the permission to view discussions in this forum" when going in there. Is this by design? Should admins move the discussions elsewhere and then remove this old Teachers forum?
            Hide
            tsala Helen Foster added a comment -

            Reopening following Samuli's comment.

            Teachers should be able to view discussions in the teacher forum.

            Show
            tsala Helen Foster added a comment - Reopening following Samuli's comment. Teachers should be able to view discussions in the teacher forum.
            Hide
            adamann2 Ann Adamcik added a comment -

            I think this might be related to MDL-10664.

            Show
            adamann2 Ann Adamcik added a comment - I think this might be related to MDL-10664 .
            Hide
            tnoakes Tim Noakes added a comment -

            We have version 1.9.5+ And I am still gettting Access Denied for two teachers (who have the teacher role in both courses) and they can't subscribe to the Teacher Forum too.

            Any help please?

            Many Thanks
            Tim Noakes
            Moodle Administrator

            South Liecestershire College

            Show
            tnoakes Tim Noakes added a comment - We have version 1.9.5+ And I am still gettting Access Denied for two teachers (who have the teacher role in both courses) and they can't subscribe to the Teacher Forum too. Any help please? Many Thanks Tim Noakes Moodle Administrator South Liecestershire College
            Hide
            salvetore Michael de Raadt added a comment -

            Thanks for reporting this issue.

            We have detected that this issue has been inactive for over a year has been recorded as affecting versions that are no longer supported.

            If you believe that this issue is still relevant to current versions (2.3 and beyond), please comment on the issue. Issues left inactive for a further month will be closed.

            Michael d;

            4d6f6f646c6521

            Show
            salvetore Michael de Raadt added a comment - Thanks for reporting this issue. We have detected that this issue has been inactive for over a year has been recorded as affecting versions that are no longer supported. If you believe that this issue is still relevant to current versions (2.3 and beyond), please comment on the issue. Issues left inactive for a further month will be closed. Michael d; 4d6f6f646c6521
            Hide
            salvetore Michael de Raadt added a comment -

            I'm closing this issue as it has been inactive for over a year has been recorded as affecting versions that are no longer supported.

            If you still believe this is an issue in supported versions, please report a new issue.

            Show
            salvetore Michael de Raadt added a comment - I'm closing this issue as it has been inactive for over a year has been recorded as affecting versions that are no longer supported. If you still believe this is an issue in supported versions, please report a new issue.

              People

              • Votes:
                1 Vote for this issue
                Watchers:
                1 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: