Moodle
  1. Moodle
  2. MDL-971

Can't switch off some settings in glossary entry

    Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Minor Minor
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 1.2
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Glossary
    • Labels:
      None
    • Environment:
      All
    • Affected Branches:
      MOODLE_12_STABLE
    • Rank:
      10080

      Description

      Once an entry has had This entry is case sensitive turned on, it CAN'T be switched off again ... I suspect because the form value doesn't exist and the script doesn't check for that.

        Activity

        Hide
        Martin Dougiamas added a comment -

        From Williams Castillo (castillow at tutopia.com) Tuesday, 13 January 2004, 09:14 PM:

        Hi Martin,

        I can swith my entries case sensitive/insensitive back and forth.. Perhaps I'm looking in the wrong place.

        I edited an entry, set it to CS, then I edit it again and set it to CI with no problem... Am I doing something wrong?

        From Martin Dougiamas (martin at moodle.com) Tuesday, 13 January 2004, 09:21 PM:

        You're right - it works fine on my home version ... and I looked at the code and it does everything right.

        Yet it continues not to work on the moodle.org FAQ ... can you try adding an entry there and re-editing it a few times to see if the switches work for you?

        From Williams Castillo (castillow at tutopia.com) Tuesday, 13 January 2004, 09:35 PM:

        Uhmm... It does not works for me either... :/

        <a target=_blank href=http://moodle.org/mod/glossary/edit.php?id=851&e=260&mode=entry&hook=260>http://moodle.org/mod/glossary/edit.php?id=851&e=260&mode=entry&hook=260</a>

        I wonder if it does change in the DB and it is just a mere make-up issue in edit.php or if it needs a little more work.

        I'll do some testing on my end and I'll get back to you asap

        From Williams Castillo (castillow at tutopia.com) Tuesday, 13 January 2004, 09:39 PM:

        Got it... This is a side effect of the default setting thing (Microsoft' term to names BUG... )

        I'll cvs it asap.

        From Williams Castillo (castillow at tutopia.com) Tuesday, 13 January 2004, 09:49 PM:

        It's on cvs. Please, confirm me that it is solved.

        (and by last not least, CONGRATULATIONS!!! -I can finally talk about it in public!!!)

        From Martin Dougiamas (martin at moodle.com) Tuesday, 13 January 2004, 09:55 PM:

        Working great! Fast work! Thanks!

        So it was only cosmetic anyway - cool. Probably my bug anyway.

        Cheers! How's the wife? Getting round?

        Show
        Martin Dougiamas added a comment - From Williams Castillo (castillow at tutopia.com) Tuesday, 13 January 2004, 09:14 PM: Hi Martin, I can swith my entries case sensitive/insensitive back and forth.. Perhaps I'm looking in the wrong place. I edited an entry, set it to CS, then I edit it again and set it to CI with no problem... Am I doing something wrong? From Martin Dougiamas (martin at moodle.com) Tuesday, 13 January 2004, 09:21 PM: You're right - it works fine on my home version ... and I looked at the code and it does everything right. Yet it continues not to work on the moodle.org FAQ ... can you try adding an entry there and re-editing it a few times to see if the switches work for you? From Williams Castillo (castillow at tutopia.com) Tuesday, 13 January 2004, 09:35 PM: Uhmm... It does not works for me either... :/ <a target=_blank href= http://moodle.org/mod/glossary/edit.php?id=851&e=260&mode=entry&hook=260 > http://moodle.org/mod/glossary/edit.php?id=851&e=260&mode=entry&hook=260 </a> I wonder if it does change in the DB and it is just a mere make-up issue in edit.php or if it needs a little more work. I'll do some testing on my end and I'll get back to you asap From Williams Castillo (castillow at tutopia.com) Tuesday, 13 January 2004, 09:39 PM: Got it... This is a side effect of the default setting thing (Microsoft' term to names BUG... ) I'll cvs it asap. From Williams Castillo (castillow at tutopia.com) Tuesday, 13 January 2004, 09:49 PM: It's on cvs. Please, confirm me that it is solved. (and by last not least, CONGRATULATIONS!!! -I can finally talk about it in public!!!) From Martin Dougiamas (martin at moodle.com) Tuesday, 13 January 2004, 09:55 PM: Working great! Fast work! Thanks! So it was only cosmetic anyway - cool. Probably my bug anyway. Cheers! How's the wife? Getting round?
        Hide
        Michael Blake added a comment -

        assign to a valid user

        Show
        Michael Blake added a comment - assign to a valid user

          People

          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved: