Moodle
  1. Moodle
  2. MDL-995

Major problem in glossary autolinking - blank aliases

    Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Critical Critical
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 1.2
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Glossary
    • Labels:
      None
    • Environment:
      All
    • Affected Branches:
      MOODLE_12_STABLE
    • Rank:
      7334

      Description

      Edit any glossary entry that will be used in autolinking

      In the aliases field, type some empty lines (in my experiment I had some real aliases followed by empty lines)

      Save it and look at your course ... ALL the texts will be blank!!!!

        Activity

        Hide
        Martin Dougiamas added a comment -

        From Williams Castillo (castillow at tutopia.com) Sunday, 25 January 2004, 12:07 PM:

        Hi,

        I think it's solved...

        Will

        From Eloy Lafuente (stronk7 at moodle.org) Sunday, 21 March 2004, 08:22 AM:

        Old bug. It was closed, so I mark it as fixed...

        Reopen if necessary.

        Show
        Martin Dougiamas added a comment - From Williams Castillo (castillow at tutopia.com) Sunday, 25 January 2004, 12:07 PM: Hi, I think it's solved... Will From Eloy Lafuente (stronk7 at moodle.org) Sunday, 21 March 2004, 08:22 AM: Old bug. It was closed, so I mark it as fixed... Reopen if necessary.
        Hide
        Michael Blake added a comment -

        assign to a valid user

        Show
        Michael Blake added a comment - assign to a valid user

          People

          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved: