Details

    • Type: Functional Test
    • Status: Open
    • Priority: Minor
    • Affects Version/s: Master copy - DO NOT REPORT TEST RESULTS HERE
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Forum, Student, Tags
    • Labels:
      None

      Description

      This test requires tag functionality to be enabled in Advanced settings in the Site administration and Forum posts to be enabled as a tag area.

      1. Log in as a student and go to a forum activity.
      2. Add a new discussion topic, enter a few tags, then click the 'Post to forum' button.
      3. View the discussion and check that the tags are displayed.
      4. Edit the post and delete one of the tags.
      5. Click on one of the remaining tags and check that the tag index page lists the forum post and all other items in the same tag collection with the tag.
      6. Return to the forum and add a reply to a discussion, enter a few tags, then click the 'Post to forum' button.
      7. View the discussion and check that the tags are displayed.
      8. Try a forum search for one of the tags and check that the forum post is listed in the search results.
      9. Return to the forum and delete the forum post.
      10. Check that the tag index page no longer lists the forum post, or in the case of no other items having the tag, that the tag is no longer displayed on the search tags page (tag/search.php).

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                Unassigned
                Participants:
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                0 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated: