Uploaded image for project: 'Moodle Community Sites'
  1. Moodle Community Sites
  2. MDLSITE-1337

Moodle community forum not showing uploaded file attachments

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Minor
    • Resolution: Duplicate
    • Component/s: moodle.org
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Firefox

      Description

      I can upload a file attachment in a forum post, but the saved post does not show the uploaded file attachment.

      In replying to a post in the Wiki community forum at http://moodle.org/mod/forum/discuss.php?d=106409, I find that I can upload and apparently save a file attachment to a post reply. However, the saved post does not show a link to the saved file attachment. But if I edit my post, then I can see the attached file link and can download the file. So the file appears to have been saved.

      In my case, I was logged in as a Moodle community user. I was attaching a vanilla MS Word (1997-2003 file compatible format) doc with no spaces in the file name.

      See my post replying to this parent post... http://moodle.org/mod/forum/discuss.php?d=106409#p468133 as an example of this behavior.

      To reproduce problem:

      1. Create a reply post to a post in the Moodle community forums.
      2. Attach a file. Save it.
      3. Your saved post will not show a link for the file attachment.
      4. Edit your saved post. You should see your saved file attachment in edit mode.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                0 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: