Moodle Community Sites
  1. Moodle Community Sites
  2. MDLSITE-1572

Warning when trying to install a language pack

    Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Blocker Blocker
    • Resolution: Fixed
    • Component/s: qa.moodle.net
    • Labels:
    • Rank:
      32708

      Description

      I am getting following warning when trying to install a pack on QA site

      Warning: fopen(/moodledata/temp/.htaccess) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /html/lib/setuplib.php on line 1153
      

      Although the pack gets installed properly.

      1. Login as an administrator and browse to Settings > Site administration > Language > Language packs.
      2. Select select several languages from the list of available languages and click the 'Install selected language pack' button.
      3. Check that the languages are now listed as installed language packs and shouldn't generate any warnings.

        Issue Links

          Activity

          Hide
          Rossiani Wijaya added a comment -

          Testing this locally and it works fine.

          Show
          Rossiani Wijaya added a comment - Testing this locally and it works fine.
          Hide
          Nicolas Martignoni added a comment -

          I tested this on my own 2.2beta server. Working fine too.

          Show
          Nicolas Martignoni added a comment - I tested this on my own 2.2beta server. Working fine too.
          Hide
          Rossiani Wijaya added a comment -

          Thanks for testing this Nicolas.

          Ankit,

          Could you test this issue again on your local copies and I will ask Jordan's opinion regarding this.

          Show
          Rossiani Wijaya added a comment - Thanks for testing this Nicolas. Ankit, Could you test this issue again on your local copies and I will ask Jordan's opinion regarding this.
          Hide
          Ankit Agarwal added a comment -

          No issue on Local
          Still an issue on QA site

          Show
          Ankit Agarwal added a comment - No issue on Local Still an issue on QA site
          Hide
          Michael de Raadt added a comment -

          I've moved this to an MDLSITE issue.

          Show
          Michael de Raadt added a comment - I've moved this to an MDLSITE issue.
          Hide
          Michael de Raadt added a comment -

          Jordan, could you please check filesystem in relation to the warning shown?

          Show
          Michael de Raadt added a comment - Jordan, could you please check filesystem in relation to the warning shown?
          Hide
          Jordan Tomkinson added a comment -

          Try it again please

          Show
          Jordan Tomkinson added a comment - Try it again please
          Hide
          Ankit Agarwal added a comment -

          All Looking good now
          Thanks Jordan

          Show
          Ankit Agarwal added a comment - All Looking good now Thanks Jordan
          Hide
          Ankit Agarwal added a comment -

          passing the attached QA
          Thanks

          Show
          Ankit Agarwal added a comment - passing the attached QA Thanks
          Hide
          Rossiani Wijaya added a comment -

          Thanks Jordan for fixing this.

          Closing.

          Show
          Rossiani Wijaya added a comment - Thanks Jordan for fixing this. Closing.

            People

            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              2 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                Development