Moodle Community Sites
  1. Moodle Community Sites
  2. MDLSITE-1572

Warning when trying to install a language pack

    Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Blocker Blocker
    • Resolution: Fixed
    • Component/s: qa.moodle.net
    • Labels:

      Description

      I am getting following warning when trying to install a pack on QA site

      Warning: fopen(/moodledata/temp/.htaccess) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /html/lib/setuplib.php on line 1153

      Although the pack gets installed properly.

      1. Login as an administrator and browse to Settings > Site administration > Language > Language packs.
      2. Select select several languages from the list of available languages and click the 'Install selected language pack' button.
      3. Check that the languages are now listed as installed language packs and shouldn't generate any warnings.

        Gliffy Diagrams

          Issue Links

            Activity

            Hide
            Rossiani Wijaya added a comment -

            Testing this locally and it works fine.

            Show
            Rossiani Wijaya added a comment - Testing this locally and it works fine.
            Hide
            Nicolas Martignoni added a comment -

            I tested this on my own 2.2beta server. Working fine too.

            Show
            Nicolas Martignoni added a comment - I tested this on my own 2.2beta server. Working fine too.
            Hide
            Rossiani Wijaya added a comment -

            Thanks for testing this Nicolas.

            Ankit,

            Could you test this issue again on your local copies and I will ask Jordan's opinion regarding this.

            Show
            Rossiani Wijaya added a comment - Thanks for testing this Nicolas. Ankit, Could you test this issue again on your local copies and I will ask Jordan's opinion regarding this.
            Hide
            Ankit Agarwal added a comment -

            No issue on Local
            Still an issue on QA site

            Show
            Ankit Agarwal added a comment - No issue on Local Still an issue on QA site
            Hide
            Michael de Raadt added a comment -

            I've moved this to an MDLSITE issue.

            Show
            Michael de Raadt added a comment - I've moved this to an MDLSITE issue.
            Hide
            Michael de Raadt added a comment -

            Jordan, could you please check filesystem in relation to the warning shown?

            Show
            Michael de Raadt added a comment - Jordan, could you please check filesystem in relation to the warning shown?
            Hide
            Jordan Tomkinson added a comment -

            Try it again please

            Show
            Jordan Tomkinson added a comment - Try it again please
            Hide
            Ankit Agarwal added a comment -

            All Looking good now
            Thanks Jordan

            Show
            Ankit Agarwal added a comment - All Looking good now Thanks Jordan
            Hide
            Ankit Agarwal added a comment -

            passing the attached QA
            Thanks

            Show
            Ankit Agarwal added a comment - passing the attached QA Thanks
            Hide
            Rossiani Wijaya added a comment -

            Thanks Jordan for fixing this.

            Closing.

            Show
            Rossiani Wijaya added a comment - Thanks Jordan for fixing this. Closing.

              People

              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                2 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:

                  Development