Details

    • Type: Sub-task Sub-task
    • Status: Closed
    • Priority: Minor Minor
    • Resolution: Fixed
    • Component/s: moodle.org
    • Labels:
    • Workaround:
      You could manually break a link when quoting, but this is routine and not largely known, so people usually don't do it.
    • Rank:
      33746

      Description

      1. Create a forum message with MDL-xxx text. On posting it becomes a link.
      2. Click reply in browser with HTMLEditor, copy and paste text with MDL-xxx link in the new message (quoting). Post this message.
      3. Now you could see something like
      Moodle Tracker" href="http://tracker.moodle.org/browse/MDLSITE-1623">MDLSITE-1623
      (see http://moodle.org/mod/forum/discuss.php?d=192083#p838208 for example)
      instead of link.

      Other similar filters (Moodle doc links etc) may have similar problems.

        Issue Links

          Activity

          Hide
          Helen Foster added a comment -

          Oleg, thanks for your report. Just noting that the same problem occurs in forum search results.

          Show
          Helen Foster added a comment - Oleg, thanks for your report. Just noting that the same problem occurs in forum search results.
          Hide
          Eloy Lafuente (stronk7) added a comment - - edited

          I've sent this pull request to avoid the filter to break when replacing into tags and/or links anymore:

          https://github.com/moodlehq/moodle-filter_moodlelinks/pull/3

          Let's see how it goes. Ciao

          Show
          Eloy Lafuente (stronk7) added a comment - - edited I've sent this pull request to avoid the filter to break when replacing into tags and/or links anymore: https://github.com/moodlehq/moodle-filter_moodlelinks/pull/3 Let's see how it goes. Ciao
          Hide
          Dan Poltawski added a comment -

          I have deployed Eloy's fix to the clone:
          http://clone.moodle.org/mod/forum/discuss.php?d=192083#p838208

          Once we are happy with the change then I can apply it to production.

          Show
          Dan Poltawski added a comment - I have deployed Eloy's fix to the clone: http://clone.moodle.org/mod/forum/discuss.php?d=192083#p838208 Once we are happy with the change then I can apply it to production.
          Hide
          Helen Foster added a comment -

          Thanks Eloy and Dan. Looks good to me on the clone - link quotations and search results.

          Show
          Helen Foster added a comment - Thanks Eloy and Dan. Looks good to me on the clone - link quotations and search results.
          Hide
          Dan Poltawski added a comment -

          I've deployed this to the production site now.

          Show
          Dan Poltawski added a comment - I've deployed this to the production site now.

            People

            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              4 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                Development