Moodle Community Sites
  1. Moodle Community Sites
  2. MDLSITE-358

Moodle 1.9 appears to be running really well on moodle.org

    Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Minor Minor
    • Resolution: Won't Fix
    • Component/s: moodle.org
    • Labels:
      None
    • Rank:
      25256

      Description

      Performance is good, CPU is idling ... something must be wrong!

      1. solution.txt
        0.0 kB
        Eloy Lafuente (stronk7)

        Activity

        Hide
        Martin Dougiamas added a comment -

        Still no solution to this problem. Yay!

        Show
        Martin Dougiamas added a comment - Still no solution to this problem. Yay!
        Hide
        Eloy Lafuente (stronk7) added a comment -

        Hi,

        last weeks I've been researching about this. Finally, here it's a BIG patch to solve this once and forever.

        I'd suggest to apply it to all branches. Hope it helps, ciao

        Show
        Eloy Lafuente (stronk7) added a comment - Hi, last weeks I've been researching about this. Finally, here it's a BIG patch to solve this once and forever. I'd suggest to apply it to all branches. Hope it helps, ciao
        Hide
        Séverin Terrier added a comment -

        Will have to see how Moodle 2.0 will run, in some months

        Show
        Séverin Terrier added a comment - Will have to see how Moodle 2.0 will run, in some months

          People

          • Votes:
            4 Vote for this issue
            Watchers:
            4 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved:

              Development