Uploaded image for project: 'Moodle Community Sites'
  1. Moodle Community Sites
  2. MDLSITE-359

Install lang file generator has gone berserk for si_utf8

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Minor
    • Resolution: Fixed
    • Component/s: download.moodle.org
    • Labels:
      None

      Gliffy Diagrams

        Activity

        Hide
        dougiamas Martin Dougiamas added a comment -

        I've fixed the language files in CVS but don't know what happened to the generator script yet

        Show
        dougiamas Martin Dougiamas added a comment - I've fixed the language files in CVS but don't know what happened to the generator script yet
        Hide
        stronk7 Eloy Lafuente (stronk7) added a comment -

        I guess it has been caused by one incorrect commit of the si_utf8/langconfig.php file. See:

        http://cvs.moodle.org/lang/si_utf8/langconfig.php?r1=1.2&r2=1.3

        It seems that have been fixed a bunch of hours later by:

        http://cvs.moodle.org/lang/si_utf8/langconfig.php?r1=1.3&r2=1.4 ("terrible mistake corrected", says the commit message)

        So, tomorrow... everything should return to normality and si_utf8 intaller files should build ok. Let's see and close then.

        Ciao

        Show
        stronk7 Eloy Lafuente (stronk7) added a comment - I guess it has been caused by one incorrect commit of the si_utf8/langconfig.php file. See: http://cvs.moodle.org/lang/si_utf8/langconfig.php?r1=1.2&r2=1.3 It seems that have been fixed a bunch of hours later by: http://cvs.moodle.org/lang/si_utf8/langconfig.php?r1=1.3&r2=1.4 ("terrible mistake corrected", says the commit message) So, tomorrow... everything should return to normality and si_utf8 intaller files should build ok. Let's see and close then. Ciao
        Hide
        stronk7 Eloy Lafuente (stronk7) added a comment -

        Closing. It's working ok since days ago when incorrect commit to si_utf8 was fixed.

        Show
        stronk7 Eloy Lafuente (stronk7) added a comment - Closing. It's working ok since days ago when incorrect commit to si_utf8 was fixed.

          People

          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved:

              Development