Uploaded image for project: 'Moodle Community Sites'
  1. Moodle Community Sites
  2. MDLSITE-4457

Missing "Re: " in forum email notification

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Minor
    • Resolution: Done
    • Component/s: moodle.org
    • Labels:
      None

      Description

      It looks like the email notification misses to highlight that it is a reply vs a new thread, e.g. it misses the prefix "Re: ", in the forum email subject e.g.:

      To: "Matteo Scaramuccia" <my email address>
      Subject: Moodle in English: where the images are stored in moodle folder and database
      Date: Tue, 15 Mar 2016 18:41:08 +0800
      From: "Marcus Green" <noreply@moodle.org>
      List-Id: "Forum" <moodleforum116@moodle.org>
      List-Help: https://moodle.org/mod/forum/view.php?f=116
      X-Course-Id: 5
      X-Course-Name: Moodle in English
      

      which refers to: https://moodle.org/mod/forum/discuss.php?d=329271#p1327227.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              mudrd8mz David Mudrák (@mudrd8mz)
              Reporter:
              matteo Matteo Scaramuccia
              Participants:
              Component watchers:
              Helen Foster
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              6 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved: