Uploaded image for project: 'Moodle Community Sites'
  1. Moodle Community Sites
  2. MDLSITE-6040

For some reason, I miss some forum mails here and there

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Improvement
    • Status: Open
    • Priority: Minor
    • Resolution: Unresolved
    • Component/s: moodle.org
    • Labels:
      None

      Description

      This is not the 1st time the this happens to me. Don't know if it's a bug or just some moodle.org problem mailing out:

      1. I'm subscribed to the GDF: https://moodle.org/mod/forum/view.php?id=55
      2. I get an email (correct) about a new discussion there.
      3. In the mail, I click on "reply"
      4. That sends me straight to the "advanced" (not inline) reply page (mod/forum/post.php?reply=xxxx) page.
      5. I do the post without changing anything else
      6. I never got an email about that post. (haven't verified if I get other, ulterior, posts in the same discussion).

      Last real example, in case it helps to see what's happenning, this discussion:

      https://moodle.org/mod/forum/discuss.php?d=394405

      I replied there, from email link... and never got my own post mail. And I'm 100% sure that all I did is to edit the (markdown) post and send it.

      Ciao

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            Unassigned
            Reporter:
            stronk7 Eloy Lafuente (stronk7)
            Participants:
            Component watchers:
            Helen Foster
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated: