Uploaded image for project: 'Moodle app'
  1. Moodle app
  2. MOBILE-136

Contents doesn't get display for second site except if force Site upload

    XMLWordPrintable

    Details

    • Affected Branches:
      MOODLE_11_STABLE

      Description

      Version 1.0.2

      a) Add a site (qa.moodle.net teacher), browse quickly around the app.
      b) Add a site (qa.moodle.net manager) and stay on this site

      • in meanwhile I turned off network and queue a note with option sync turned off. however I don't think it's related at all, so you don't need to do it -

      c) let the My Moodle process running on the main page

      Version 1.1

      c) upgrade the app
      d) launch the app (in fact it's already running). You don't see the Contents feature, which is quite normal. I don't think we really need to care too much about that, it's just not refresh.
      e) go to the sync page, come back to the dashboard. The Contents feature is now here.
      f) go to select Site and select the other site account (qa.moodle.net teacher)
      g) the Content feature never appears, the user need to update the site to see it. We probably just update the current site during the migration, or maybe there is an new with multiple account for the same site.

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            jerome Jérôme Mouneyrac
            Reporter:
            jerome Jérôme Mouneyrac
            Participants:
            Component watchers:
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved: