Uploaded image for project: 'Moodle app'
  1. Moodle app
  2. MOBILE-1454

URL Suffix Requirement Stops Access To Internal Sites Without One

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Minor
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 3.0.0
    • Fix Version/s: 3.0.0
    • Component/s: Log in screen
    • Labels:

      Description

      When entering a URL the moodle mobile app seems to be checking for sufixes again.

      Same as a previous issue. https://tracker.moodle.org/browse/MOBILE-559

      Won't enable the connect button until you put in a URLsuffix. So http://e-learning won't work but http://e-learning.com will work

      Doesn't need to validate the URL as that stops intranet addresses from working.

      Was fixed under the previous issue but seems to have reverted at some point.

      I know the solution last time was to change to a simpler regex expression ^http(s)?\:\/\/.* but is any validation needed at all?

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            dpalou Dani Palou
            Reporter:
            monkey13 Sam Stevens
            Peer reviewer:
            Juan Leyva
            Integrator:
            Juan Leyva
            Tester:
            Juan Leyva
            Participants:
            Component watchers:
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            2 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:
              Fix Release Date:
              15/Apr/16