Uploaded image for project: 'Moodle app'
  1. Moodle app
  2. MOBILE-1975

Video plays without audio on iPhone

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Major
    • Resolution: Duplicate
    • Affects Version/s: 3.2
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: iOS
    • Labels:
    • Affected Branches:
      MOODLE_32_STABLE
    • Sprint:
      Moodle Mobile 3.2.1

      Description

      I found that a mp4 video plays without any audio in Moodle Mobile 3.2 on my iPhone 6s. The iPhone runs with iOS 10.2.1. I tested the problem with a video in a folder resource and with the video html5 tag which is generated by the Atto Media tool.

      The course and the same video resource does not have any problem on an iPad Air 2 and on an iPad Pro 9.7. I got also no problem on an old iPad 2 running iOS 9.3.5 and Moodle Mobile 3.2.

      Best regards, Ralf

        Attachments

        1. IMG_2201.PNG
          IMG_2201.PNG
          60 kB
        2. IMG_2202.PNG
          IMG_2202.PNG
          515 kB

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              Unassigned Unassigned
              Reporter:
              krause Ralf Krause
              Participants:
              Component watchers:
              Juan Leyva
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              5 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved: