Uploaded image for project: 'Moodle app'
  1. Moodle app
  2. MOBILE-3173

regression: dragdropmarker questions no longer working in mobile app.

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Testing in progress
    • Priority: Minor
    • Resolution: Unresolved
    • Affects Version/s: 3.7.1
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Quiz add-on
    • Testing Instructions:
      Hide

      This issue only needs to be tested in 1 device.

      1. In a 37 site with MDL-66550 applied, create a ddmarker question.
      2. In the app, login in that site as a student and attempt the quiz. Check that the question is loaded and you can answer it.
      3. Now repeat the test in a 37 site without MDL-66550 applied. Check that the question is loaded and you can answer it.
      Show
      This issue only needs to be tested in 1 device. In a 37 site with  MDL-66550 applied, create a ddmarker question. In the app, login in that site as a student and attempt the quiz. Check that the question is loaded and you can answer it. Now repeat the test in a 37 site without  MDL-66550 applied. Check that the question is loaded and you can answer it.
    • Affected Branches:
      MOODLE_37_STABLE
    • Sprint:
      Moodle App 3.8.0

      Description

      when viewing a quiz with a dragdrop question in the mobile app you get a "loading" image that never finishes.

      reverting the patch from MDL-66550 seems to fix it.

      This occurs on the latest version of the app released this weekend, but also the previous version of the app.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                5 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated: