Uploaded image for project: 'Moodle app'
  1. Moodle app
  2. MOBILE-4310

Issue with showing HTML in Workplace and LMS 4.x app

    XMLWordPrintable

Details

    • Bug
    • Resolution: Duplicate
    • Minor
    • None
    • 4.0.0, 4.1.0
    • Mobile features
    • MOODLE_400_STABLE, MOODLE_401_STABLE

    Description

      Hi all,

      When a quiz is opened in the Workplace app, html code remains visible in the question text.
      (See Attachments '1')
      After checking the source code, there is nothing special to see.
      (See Attachments '2')

      Through the Moodle Workplace app on 4.0.X and higher the problem is reproducible, through the browser via your mobile it is not.
      This also applies to Moodle LMS 4.x.

      With Moodle Workplace 3.11, there is no problem with the Moodle Workplace app, even through the browser on my mobile.
      Again, this is also true for Moodle LMS 3.x
      (See Attachments '3')

      It concerns all sites with Moodle workplace and Moodle LMS 4.0.x and higher.

      Kind regards,
      Christel Keislair
      Avetica

      (The names 1 and 2 of the images must be reversed)

      Attachments

        1. 1.png
          1.png
          23 kB
        2. 2.png
          2.png
          101 kB
        3. 3.png
          3.png
          62 kB

        Activity

          People

            jleyva Juan Leyva
            c.a.keislair Christel
            Votes:
            1 Vote for this issue
            Watchers:
            1 Start watching this issue

            Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:

              Clockify

                Error rendering 'clockify-timesheets-time-tracking-reports:timer-sidebar'. Please contact your Jira administrators.