Uploaded image for project: 'Moodle app'
  1. Moodle app
  2. MOBILE-566

uploading photo fails many times

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Resolved
    • Priority: Major
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 1.4.3
    • Fix Version/s: 1.4.4
    • Component/s: Upload add-on
    • Labels:
    • Affected Branches:
      MOODLE_14_STABLE
    • Fixed Branches:
      MOODLE_14_STABLE

      Description

      Usually I can upload the fisrt photo I take, but with the second photo sometimes I get "Error uploading file" and other times I get "Your image has been stored in your private area" but in the private files on the moodle site I just can see the first photo.

      The same happening with iPhone 4S and Samsumg Galaxy Core with moodle mobile 1.4.3. I attach the "Device Info".

      I do not attach the log because it is always empty. (Settings -> Development -> Show Log)

        Attachments

        1. device_galaxy.txt
          1 kB
        2. device_ios.txt
          1 kB
        3. log-android.txt
          7 kB
        4. logcat.txt
          16 kB
        5. MM_log_galaxy_core.txt
          1 kB
        6. MM_log_Iphone4S_iOS7.txt
          1 kB
        7. uploading-photos.png
          uploading-photos.png
          199 kB
        8. uploading-photos.png
          uploading-photos.png
          199 kB

          Issue Links

            Activity

              People

              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                3 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:
                  Fix Release Date:
                  12/Jun/14